Poletne glasbene urice 2013

Glasbeno poletje v Straži
PRIJAVNICA
8 terminov glasbenih delavnic junija, julija in avgusta (26.6.,3.7.,10.7.,24.7.,14.8.,21.8.,28.8.,30.8. - zaključni koncert) v kulturnem domu Rumanja vas ob sredah med 9'00 in 13'00 pod vodstvom in organizacijo Pihalnega orkestra Krka.

Prijavijo se lahko otroci, ki so starejši od 8 let in imajo zaključeni prvi razred kateregakoli inštrumenta.

Glasbeno ustvarjanje bo namenjeno predvsem glasbenikom iz Občine Straža in njene okolice. Sestavili bomo dva orkestra: pihalnega in godalnega. V oba orkestra bomo vključili tudi pianiste, kitariste, harmonikarje in ostale instrumentaliste.

Otroci, ki se bodo udeležili glasbenih delavnic, bodo pod mentorstvom Boruta Turka za pihalni orkester in Tjaše Kastelic za godalni orkester, pripravili enourni program in ga izvedli na Straški jeseni.

Poleg glasbenega ustvarjanja se bodo otroci sproščeno družili na igrišču, kjer bodo potekale organizirane igre z žogo in ostalimi rekviziti, ustvarjalne delavnice in ostale oblike druženja. 

Otroci bodo vsakič dobili malico za katero prinesejo 3 evre za vsak termin. Za ostale stroške poskrbi Občina Straža.

Poletne glasbene urice bodo povezale mlade glasbene ustvarjalce in jih uvedle v svet orkestrov. 

Zaradi omejenosti vadbenega prostora in logistike bomo na delavnice sprejeli 50 – 60 otrok. Zato se čimprej prijavite ( prijavnica), saj bomo ob povečanem številu prijav upoštevali datum prijave! 

Za zaključek Poletnih glasbenih uric vabi Pihalni orkester Krka otroke in starše na skupni piknik v soboto 31. avgusta.
Comments